Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: ghoststash Date: Feb 22, 2006 1:10am
Forum: etree Subject: Re: Still need help with an upload...attn admin

I actually deleted the previous parent file from my ftp because I thought maybe it might be corrupt...was this the right thing to do? I am currently uploading the file again with the correct characters etc. Hopefully it will work this time around. Thanks for all your help.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Feb 22, 2006 1:46am
Forum: etree Subject: Re: Still need help with an upload...attn admin

I actually deleted the previous parent file from my ftp because I thought maybe it might be corrupt...was this the right thing to do?

No - XML is independent of the audio files, so invalid XML has nothing to do with the FLAC/SHN files and reuploading them will not fix the issue. The problem is a bad XML file, detailed information about what they are can be read here.

http://www.archive.org/iathreads/post-view.php?id=41069

When I reimported the item for you, it created one of the 2 XML files from scratch.

Edit: I'll try to put together an informative post about these errors with what I've learned. Keep an eye out for it in the next day or so.

This post was modified by Brad Leblanc on 2006-02-22 09:46:40